Oplossen van tijdelijk tekort aan een revalidatiearts

Uitstekende oplossing met een interim-revalidatiearts

Als je de taak hebt om een tijdelijk tekort aan een revalidatiearts in een ziekenhuis of revalidatiecentrum goed op te vullen, dan heb je hier een uitstekende optie. Huur dr. Antal P. Sanders in, een ervaren interim-revalidatiearts.

Over dr. Antal P. Sanders

Antal is een communicatief ingestelde revalidatiearts die medisch-specialistische revalidatiezorg kan verlenen binnen jouw instelling. Soms is dat voor korte tijd, bijvoorbeeld een maand, dan weer voor langer, zoals een jaar. Als zijn agenda het toelaat kan hij morgen bij je beginnen en kun je op elk afgesproken moment de samenwerking weer probleemloos beëindigen.

Drs. Jabe Mertens, bestuurder van Medinello
Jabe Mertens, bestuurder Medinello, december 2020

“Revalidatiearts dr. Sanders heeft in de afgelopen jaren met enige regelmaat tijdelijk bij verschillende behandelteams van Medinello werkzaamheden in de functie van revalidatiearts waargenomen. Voor de zorgorganisatie Medinello een cruciale functie. In alle situaties heeft hij op basis van zijn ervaring en professionaliteit zeer goed samengewerkt met de teamleden van Medinello en samen de kwaliteit van zorg geborgd, met tevreden cliënten als resultaat.”

Professioneel

De samenwerking verloopt via degelijke opdrachtovereenkomsten, conform regels van de belastingdienst. Antal sluit zich snel aan bij de lokale werkomstandigheden en de stijl van het team en laat zaken netjes achter. Hij is geregistreerd in het specialistenregister.

Cardiola Heethaar, locatiemanager Medinello Utrecht
Cardiola Heethaar, locatiemanager Medinello Utrecht, december 2020

“Met veel plezier hebben wij afgelopen periode met Antal samengewerkt. De combinatie van zijn professionele houding, zijn kennis van de chronische pijnpatiënt, zijn ontspannen manier van werken en zijn objectieve kijk op het geheel heeft het team van Medinello veel goeds gebracht.” 

Nicole Cremers, vestigingsmanager Medinello Haarlem Zuid en directeur FysioExpert & HealthTime
Nicole Cremers, vestigings-manager Medinello Haarlem Zuid en directeur FysioExpert & HealthTime

“Ik heb Antal leren kennen als een teamspeler. Door zijn kalme en oprechte houding straalt hij vertrouwen uit, waardoor hij het team kan prikkelen om het maximale uit zich zelf te halen en te laten groeien in het vertrouwen in eigen kunnen. Maar dit alles wel met een reële blik en waar nodig de grenzen aangevend.”

Expertise

Antal zijn expertise bestrijkt o.a.:

  • technische spreekuren: orthesen (inclusief schoeisel) en prothesen
  • diabetische voet
  • pijnrevalidatie
  • neurologische revalidatie
Diabetische voetenteam van Maastricht University Medical Center
Voormalig lid diabetische voetenteam Maastricht University Medical Center

Samenwerking

Als de agenda van dr. Antal P. Sanders vol zit, dan kunnen we je de dienstverlening van Tim T. de Putter aanbevelen. Lees meer

Vrijblijvend naar mogelijkheden informeren?

Neem contact op