Interim-revalidatiearts

Tekort aan een revalidatiearts uitstekend oplossen

Als je de taak hebt om een tekort aan een revalidatiearts in een ziekenhuis of revalidatiecentrum goed op te vullen, dan heb je hier een uitstekende optie. Huur dr. Antal P. Sanders in, een ervaren interim-revalidatiearts.

Over Antal Sanders

Antal Sanders is een ervaren en communicatief ingestelde revalidatiearts die medisch-specialistische revalidatiezorg kan verlenen binnen jouw instelling. Soms is dat voor korte tijd, bijvoorbeeld een maand, dan weer voor langer, zoals een jaar. Als zijn agenda het toelaat kan hij morgen bij je beginnen en kun je op elk afgesproken moment de samenwerking weer probleemloos beëindigen.

Nicole Cremers, vestigingsmanager Medinello Haarlem Zuid en directeur FysioExpert & HealthTime

“Ik heb Antal leren kennen als een teamspeler. Door zijn kalme en oprechte houding straalt hij vertrouwen uit, waardoor hij het team kan prikkelen om het maximale uit zich zelf te halen en te laten groeien in het vertrouwen in eigen kunnen. Maar dit alles wel met een reële blik en waar nodig de grenzen aangevend.”

Professioneel

De samenwerking verloopt via degelijke opdrachtovereenkomsten, conform regels van de belastingdienst. Antal sluit zich snel aan bij de lokale werkomstandigheden en de stijl van het team en laat zaken netjes achter. Hij is geregistreerd in het specialistenregister.

Expertise

Antal zijn expertise bestrijkt o.a. technische spreekuren (orthesen – inclusief schoeisel – en prothesen), diabetische voet, pijnrevalidatie en neurologische revalidatie.

Diabetische voetenteam van Maastricht University Medical Center
Voormalig lid diabetische voetenteam Maastricht University Medical Center

Samenwerking

Als de agenda van dr. Antal P. Sanders vol zit, dan kunnen we je de dienstverlening van Tim T. de Putter aanbevelen. Lees meer

Vrijblijvend naar mogelijkheden informeren?

Neem contact op